Results 1 to 3 of 3

Thread: Successfully Uploaded Pictures to Gallery, But Do Not Show in Profile

  1. #1
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    Maple Ridge
    Posts
    198

    Successfully Uploaded Pictures to Gallery, But Do Not Show in Profile

    I have figured out how to succsessfully upload pictures to the forums and the gallery, but they do not show when I go to MyProfile and go to Photos nothing is there. Is there a way to get my photos that I have uploaded in the gallery to show in MyProfile?

  2. Site Sponsor

  3. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Walnut Grove, Langley
    Posts
    14,055

    Re: Successfully Uploaded Pictures to Gallery, But Do Not Show in Profile

    You'd be far better off to host the pictures on a hosting site. then link them on threads. Our software is OUTDATED!!
    Take a kid hunting its more rewarding than shooting an animal yourself!!

  4. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    P.G. 7-15
    Posts
    1,465

    Re: Successfully Uploaded Pictures to Gallery, But Do Not Show in Profile

    Quote Originally Posted by Steeleco View Post
    You'd be far better off to host the pictures on a hosting site. then link them on threads. Our software is OUTDATED!!
    Got that right. Just tried to post a 79kb photo and it says it’s 80kb over the limit??
    Man glitter is sawdust, glue, silicone, paint, welding holes in shirts is just a extra.

    No one on there death bed ever said; I should have spent more time at work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •